Tarot Falı Bak

Tarot Falı Bak - Fal Bakma
Bedava tarot falı siteniz


11 Nisan 2010 Pazar

Fal bakma

Yüzyıllardır fal ve fal bakma konusu her insanın aklına gelmiş ve geleceği görme sanatı, ileriyi yorumlama hayal gücü olarak kalmıştır.Günümüzde fal bakma konusunda insanlar tarot falı , iskambil falı, zar falı, domino falı, bakla falı ve daha bir çoğunun adını sayabileceğimiz fallar ile geleceği yorumlama sanatı elde etmeye çalışmışlardır.

Sizlere sitemizde tarot falından tutunda bakla falının inceliklerine, nasıl açıldıklarına, falların nasıl anlamlaştırıldıklarından söz edeceğiz.

Sitemiz içerisinde zamanla tüm fallar ve fal bakma fal bakmak hakkında bilgi edinebileceksiniz…

Fal bakma için sonuçlar;

fal bak
fal bakmak
fal bakma
fala bak
fallara bak

10 Nisan 2010 Cumartesi

El falı bakma

El falına nasıl bakılır el falı nasıl analiz edilir bu yazımızda size bu falın ince detaylarını göstermeye çalışacağız...

El falı 'na bakarken el üzerindeki 3 farklı çizgi ile fal bakılır ve kişinin kısmeti kaderi hakkında kehanette bulunulur.Bu çizgi fasılına gelirsek el üzerinde 3 farklı çizginin var olduğunu bunlar tarafından el falı bakıldığını belirtmek isterim...

Peki bu çizgiler neler?

Avuç içerisinde 3 farklı çizgi bulunmaktadır fal bakma yöntemini etkileyen;

-kader çizgisi
-hayat çizgisi
-kalp çizgisi

olarak 3 e ayrılır.Ayrıca elinin şekillerine görede fal bakma olayı anlam kazanır.Sonuç olarak uzun el ince el yayval el kesik parmak tombul parmaklar vardır insanlarda.Bu yüzden bu farklılıklar da farklı fal yorumları yapılmasını sağlamaktadır.

El falı bakmak
El falıma bak
El falı bak